Om MATEMATiK-FABRiKKEN

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]MATEMATiK-FABRiKKEN blev opstartet i januar 2017 med en mission om at motivere unge i at udforske matematikkens ukendte døre samt at udvikle deres færdigheder inden for matematik.

MATEMATiK-FABRiKKEN er en hobby-virksomhed, som tilbyder undervisning i matematik for primært folkeskoleelever, og for ekstra dygtige elever vil undervisning uden for pensum også være en klar mulighed.

MATEMATiK-FABRiKKEN har valgt at indrette undervisningen, så den bedst muligt tilpasser den enkeltes behov. Vi er alle forskellige, vi ligger på forskellige niveauer, vi motiveres ikke ens, og vi lærer ikke lige hurtigt; så hvorfor undervise alle på samme måde? Ingen ens lektioner for to forskellige elever; det er hele formålet med undervisningen hos MATEMATiK-FABRiKKEN. 

Vi vil sammen prøve at styrke dine svagheder bedst muligt, sådan at du vil udvikle dig progressivt. Du vil dermed kunne afgøre, hvilke relevante emner du vil have mest fokus på i undervisningen. Undervisningen foregår mod betaling, og undervisningstiden kan sættes lige efter dit ønske og behov. Det anbefales dog, at du modtager undervisning minimum en time per uge for bedst mulig indlæring.

Pris: 200 kr. per time

Hvis det lyder som noget for dig, så tvivl ikke med at kontakte os! Tryk på knappen nedenfor, så vi kan få en aftale på plads omkring alt det praktiske.[/vc_column_text][us_btn text=”KONTAKT OS” link=”url:http%3A%2F%2Fmatematik-fabrikken.dk%2F%3Fpage_id%3D9|||” align=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_single_image image=”5643″ size=”full” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fsophieskolen.dk%2F|||” animate=”fade” animate_delay=””][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Undervisningen vil foregå på Sophieskolen i Nykøbing Falster, da det vil være mest passende for begge parter. Bor du for langt væk, kan vi aftale et nærmere sted fx på dit lokale bibliotek, sådan at det bliver nemmest for dig.

Sophieskolens adresse: Merkurs Plads 4, 4800 Nykøbing Falster

Er du interesseret i at læse mere om Sophieskolen, så klik gerne på knappen nedenfor![/vc_column_text][us_btn text=”KLIK HER” link=”url:http%3A%2F%2Fsophieskolen.dk%2F||target:%20_blank|” align=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]